Is uw vraag ook uw probleem?

Ons Bureau

Interactie tussen merk en doelgroep

  Bel 0318 555 075 of mail:

  Over hét Digital Marketingbureau in Veenendaal

  De Kleuver digital marketing is hét online marketingbureau in Veenendaal. De Kleuver Digital richt zich als voorlopers in digitale marketing op de interactie tussen uw merk en doelgroep door middel van een slimme online marketing strategie. Wat ons uniek maakt is dat wij ons daadwerkelijk focussen op de realisatie van uw online marketingdoelstellingen. Hoe kan dat? Horen wij u terecht vragen. Dat kan doordat wij onafhankelijk zijn. Doordat wij luisteren naar uw vraag. Maar met name doordat wij ‘nee’ durven te zeggen.

  De Kleuver digital marketing

  “De Kleuver digital marketing is kritisch,” wordt ons vaak verteld. Want uw vraag, is dat ook daadwerkelijk uw probleem? Weet u zeker dat dáár de schoen wringt? Door onze onafhankelijke blik, onze middelenvrije denkwijze en onze focus op het behalen van uw (online) doelstellingen bekijken wij uw vraag op een andere, en kritische manier. En met resultaat. De Kleuver digital marketing heeft verschillende bedrijven op het gebied van online marketing geholpen door niet direct met hun initiële opdracht in zee te gaan, maar te kijken naar wat zij wilden bereiken en op basis hiervan een effectiever online marketingplan voor te stellen.

  Voorop lopen

  De Kleuver digital marketing kenmerkt zich door haar ondernemend bloed. Iedere dag zijn wij op zoek naar kansen. Zijn wij nieuwsgierig en pro-actief. Stellen wij vragen. Bedenken we oplossingen. En vertalen we die naar concrete business. Voor onszelf, en uiteraard óók voor onze klanten. Of we nu bezig zijn met het bedenken van onderscheidende marketingcommunicatiestrategieën, het inzetten van marketing automation of het analyseren van data: een gezonde dosis ondernemerschap is altijd onderdeel van de opdracht.

  Middelenvrij denken

  De Kleuver digital marketing legt de focus op het behalen van uw doelen. Door onze onafhankelijke en middelenvrije werkwijze durven wij kritisch te zijn op uw vraag. Want uw vraag, ligt daar ook daadwerkelijk uw ‘probleem’? Wij durven ‘nee’ te zeggen, als we er niet in geloven. En kijken verder dan de “standaard” middelen, wanneer dit niet het verschil voor u maakt. Dedicated en betrokken bouwen we aan u als sterk (online) merk. Met de juiste middelenmix.

  De juiste mix

  In 2000 startte De Kleuver bedrijfscommunicatie en vanaf 2007 kwamen De Kleuver digital marketing en De Kleuver arbeidsmarktcommunicatie de bedrijfscommunicatietak versterken. Samen vormen zij de juiste mix. Vanuit een sterk merk met een krachtige positionering & branding (De Kleuver bedrijfscommunicatie) bouwen we als voorlopers in digitale marketing aan de interactie tussen merk en doelgroep (De Kleuver digital marketing), waarna het tijd is voor groei en dus nieuwe medewerkers (De Kleuver arbeidsmarktcommunicatie). Met het groter worden van uw bedrijf is een nieuwe positionering vereist… en zo gaat de cirkel door waarin u als merk steeds opnieuw weet te excelleren.

  Bent u nieuwsgierig geworden naar een vrijblijvend gesprek?

  Sinds 2005 vindt u ons in de oude directeurswoning van de Ritmeester Sigarenfabriek in het centrum van Veenendaal. Maar wij zijn natuurlijk ook te allen tijde telefonisch te benaderen via 0318 – 555 075. Of bel naar de 06 van Danissa van den Broecke +31(0) 6 18 70 00 15. Wij maken graag met u kennis!

   Bel 0318 555 075 of mail: