Staat u al bovenaan in google?

Zoekmachine
adverteren (SEA)

Meer traffic, leads en een sterke top of mind positie

  Bel 0318 555 075 of mail:

  Zichtbaar scoren in de zoekresultaten!

  Zoekmachine marketing is onmisbaar om meer traffic, meer leads en een sterke top of mind-positie te creëren bij uw doelgroep. In Nederland alleen al verwerkt Google meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten per dag. Dat zijn – in andere woorden – ruim 1,2 biljoen zoekopdrachten per jaar! 93% van de Nederlanders is een trouwe Google-gebruiker. Bent u zichtbaar voor uw doelgroep, wanneer ze naar uw product of dienst op zoek zijn? Zoekmachine marketing, ook wel SEA (Search Engine Advertising) genoemd, vormt samen met SEO (Search Engine Optimization) een ijzersterk team waarmee u uw concurrentie overtroeft. Hoe gaat SEA in zijn werk?

  Sea stap 1: onderzoek & structuur

  Een sterke zoekmachine marketingcampagne begint met een uitgebreid keyword-onderzoek, waarna we de zoekvolumes en concurrentiescores vertalen naar duidelijke strategische SEA-structuur. Want alleen door een logische, gestructureerde campagneopbouw stuur je op de meeste resultaten tegen zo laag mogelijke kosten.

  Sea stap 2: advertentie inrichting & campagne instellingen

  Wanneer de structuur met de belangrijkste keywords én uitsluitingswoorden staat, richten wij de algemene campagne instellingen én de instellingen voor de advertenties in. Dit vraagt om een sterke SEA-copywriter die goed kan omgaan met het beperkt aantal karakters, en die zicht heeft op de impact van de gebruikte keywords. Ook voegen onze online marketeers advertentie-extensies toe. Dit zorgt voor een verbeterde zichtbaarheid en een hoger rendement op uw SEA-investering.

  Sea stap 3: optimalisatie en monitoring

  De optimalisatie van de SEA-campagnes is een doorgaand proces dat plaatsvindt op verschillende niveaus. Zo monitoren we of er verschillen zitten in de resultaten op verschillende devices of apparaten. Ontdekken we zoekwoorden waar we zijn getoond, maar waar we niet op gevonden willen worden, en sluiten deze uit. En optimaliseren we dagelijks onze biedingen om zo groot mogelijke resultaten te realiseren.

  Een second opinion voor uw sea-advertenties?

  BIMBIM online marketing brengt al haar disciplines bij elkaar. Onze online Google Qualified marketeers werken samen met strategische marketing- & communicatieadviseurs en webdevelopers. Een resultaatgerichte online marketingstrategie die past bij uw organisatie.

  Bent u al klaar om te scoren in Google?

   Bel 0318 555 075 of mail: