Hoe bindt u uw klanten?

E-mailmarketing

Vergroot klantloyaliteit, stimuleer herhaalaankopen
en verhoog uw omzet

  Bel 0318 555 075 of mail:

  Met e-mailmarketing win je klanten

  Wist u dat hoewel e-mailmarketing de oudste vorm van online marketing is, het daarnaast ook nog steeds het effectiefste én populairste online marketing middel is? E-mailmarketing biedt u als ondernemer talloze kansen om uw huidige of potentiële klanten aan te spreken en daarmee uw omzet te verhogen of uw huidige relaties te beheren. Hoe grijpt u hun aandacht? En hoe zorgt u dat u relevant en interessant bent én blijft?

  De nauwe samenwerking tussen onze professionals in online marketing én strategische bedrijfscommunicatie verzekeren u van e-mailcampagnes die bij u én uw doelgroep passen, en voorkomen fouten waardoor uw e-mails linea recta in de prullenbak verdwijnen. Waarop moet u letten? Kunt u het ook leren? We helpen u graag verder in de e-mailmarketing wereld.

  Bel 0318 584 300  voor een vrijblijvend gesprek

  De voordelen van e-mailmarketing:

  • Relatief lage kosten
  • Gemakkelijk een groot bereik
  • Uitstekend te personaliseren
  • Eenvoudig testen & optimaliseren
  • Direct en nauwkeurig meetbaar resultaat
  • Veel automatiseringsmogelijkheden

  Leer uw doelgroep kennen door uw data (en pas uw content daarop aan)

  E-mailmarketing is zeer geschikt voor het behalen van conversiedoelstellingen. Automatisering is daarbij standaard, maar door middel van gepersonaliseerde data gaan we daar gerust een stapje verder in. Op basis van social media, zoek- of aankoopgedrag ontdekken wij in welke fase van het aankoopproces (buyer/customer journey) iedere ontvanger zich bevindt. Op deze manier kunnen we onze content eenvoudig en automatisch aanpassen aan de behoefte van de klant. Zo wordt de mail relevanter, de betrokkenheid groter en de kans op een (herhaal)aankoop verhoogd.

  Ook doelgericht e-mails verzenden?

  Bent u nieuwsgierig naar op welke manier e-mailmarketing kan bijdragen aan úw business? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak, voor gegarandeerd nieuwe en concrete inzichten!

   Bel 0318 555 075 of mail: