Wat is de vraag achter uw vraag?

Digital marketing

Geen effectieve online marketing zonder internetstrategie

  Bel 0318 555 075 of mail:

  Digital marketing creëert uw online beleving

  De vraag achter uw vraag. Dat is – anders dan andere online marketingbureaus – ons uitgangspunt. Digital- oftewel online marketing is namelijk méér dan het maken van een website of webshop. Want hoe zorgt u ervoor dat uw website meer bezoekers trekt? En hoe zorgt u er vervolgens voor dat de bezoeker een (herhaal)aankoop doet? Op basis daarvan ontwikkelen we een heldere online strategie met de bijbehorende effectieve middelen en media.

  Anders dan andere bureaus werkt De Kleuver Digital Marketing áltijd vanuit strategie in plaats van uit plaatjes of losse teksten. Onze gespecialiseerde online marketingprofessionals werken nauw samen met onze strategische bedrijfscommunicatieprofessionals. Hierdoor vertalen wij feilloos uw organisatiestrategie naar een onderscheidende marketingstrategie met een doelgerichte content marketingstrategie. Wij kunnen u en uw collega’s trainen in het schrijven van aansprekende teksten voor de verschillende fase waarin de doelgroep zich bevindt, maar kunnen u hierin ook volledig ontzorgen. Meer weten?

  En… denk net als ons ook middelenvrij verder.

  Bel 0318 584 300  voor een vrijblijvend gesprek

  Een stapje verder dankzij marketing automation

  Als leadgeneratie voor uw organisatie een belangrijk doel is van de inzet van content marketing, dan doet u er goed aan om de stap naar marketing automation te overwegen. Uit onderzoek van The Lenskold and Pedowitz Groups blijkt dat de sales-afdeling 50% van de leads die door (content)marketing gegenereerd zijn, niet opvolgt. De reden is het veronderstelde gebrek aan kwaliteit. Marketing automation helpt door middel van gepersonaliseerde marketingboodschappen bestaande lead steeds warmer te maken, en daardoor de verkoopkans te vergroten. Vervolgens is het de beurt aan de salesafdeling om deal daadwerkelijk te closen. Met succes: uit hetzelfde onderzoek blijkt dat 63% van de organisaties die marketing automation combineren met hun CRM, hun concurrentie overtreft.

  Ook weten wat internetmarketing voor u kan betekenen?

  Bent u geprikkeld om meer te weten over wat online marketing voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak, voor gegarandeerd nieuwe en concrete inzichten!

   Bel 0318 555 075 of mail: