Hebben uw klanten al voorkeur voor uw merk?

LinkedIn Marketing
Training

Bouw een bekend, sociaal, online merk voor loyale klantrelaties

  Bel 0318 555 075 of mail:

  LinkedIn Marketing Training

  LinkedIn? Wat weet u over die online wereld, waar honderden miljoenen professionals op aanwezig zijn? Op welke manier kunt u, als organisatie én als persoon inspelen op potentiële kansen? En hoe ontdekt u deze kansen überhaupt? Tijdens een LinkedIn Marketing Training op maat nemen wij u mee in de vele zakelijke businessopportunities die LinkedIn u biedt.

  Wat u tijdens deze training níét hoeft te verwachten is: losse flodders aan informatie waar u niets aan heeft. Aan de hand van een uitgebreide intake vooraf, bepalen wij de relevante, waardevolle content voor in uw maatwerk-training. Informatie waarmee u het verschil maakt om zoveel mogelijk kwalitatieve leads te verzamelen én te activeren.

  Wat steek ik op?

  Gedurende deze training leert u alle nuttige en voor u relevante ins en outs van LinkedIn Marketing. U krijgt alle handvatten om vol inspiratie én middels een strategische en gestructureerde aanpak LinkedIn als marketing tool in te zetten. Uw maatwerk-training kan antwoord geven op de vragen:

  • Hoe werkt LinkedIn en welke rol speelt dit medium als marketing instrument?
  • Wie zijn mijn klanten en wat zijn hun behoeften en interesses?
  • Wie ben ik, wat is mijn doel en wat maakt mij uniek?
  • Welke LinkedInstrategie moet ik hanteren?
  • Wat zijn concrete voorbeelden van good & bad practices?
  • Hoe volg ik leads op met de salesfunctionaliteiten van LinkedIn?
  • Welke strategieën kun je gebruiken om prospects te vinden?
  • Hoe kun je met prospects in contact komen?
  • Hoe integreer je LinkedIn binnen een totaal acquisitiebeleid?
  • Wat is het belang van goede webcare en hoe zorg ik daarvoor?
  • Hoe werkt adverteren op LinkedIn (in grote lijnen of gedetailleerd)?
  • Hoe kan ik deze acties borgen binnen mijn organisatie?

  Is deze training voor mij?

  De training is waardevol voor diverse lagen binnen uw bedrijf of organisatie: van de ‘doeners’ binnen uw organisatie tot aan de directie en de marketingafdeling. Uw strategische aanpak is namelijk de rode draad in het verhaal. Dit wordt, op de behoeften van het te trainen publiek afgestemd.
  Voor alle medewerkers kan bijvoorbeeld gelden: hoe ga ik om met mijn persoonlijke profiel? Kan ik voor sales zorgen? Een marketingmedewerker kan weer geïnteresseerd zijn in de praktische tips & tricks, of een verdieping in het adverteren.

  Hoe dan ook: iedereen die passie heeft voor wat hij/zij doet, en daar in wil doorgroeien is welkom bij deze LinkedIntraining op maat!

  Interesse om met Linkedin aan de slag te gaan?

  Neem dan direct contact met ons op om uw wensen te bespreken. Tijdens een LinkedIn Marketing Training op maat nemen wij u mee in de vele zakelijke businessopportunities die LinkedIn u biedt.

  Informeer mij over LinkedIn Marketing Training

   Bel 0318 555 075 of mail: