Hebben uw klanten al voorkeur voor uw merk?

Facebook Marketing
Training

Bouw een bekend, sociaal, online merk voor loyale klantrelaties

  Bel 0318 555 075 of mail:

  Facebook Marketing Training

  Wilt u aan de slag met Facebook? Of bent u al begonnen, maar loopt het spaak of bent u niet tevreden met de resultaten? Dan laten wij u door middel van een Facebook Marketing Training op maat graag kennismaken met de diepere lagen van Facebook Marketing.

  Informatie over Facebookmarketing vindt u overal. Even googlen, en u heeft genoeg leesvoer om het hele jaar zoet mee te zijn. Dat hoeft u van deze training niet te verwachten: losse flodders aan informatie dat wel interessant is, maar waar u niets mee kunt. Wij selecteren alleen dié informatie waar u direct mee aan de slag kan, wat het verschil maakt.

  Zo nemen wij u aan de hand van uw huidige (marketing)strategie mee in hoe u dit omzet naar uw Facebookstrategie. Wij geven u concrete voorbeelden uit uw branche en reiken u uitgewerkte voorstellen aan. We vertellen u de hoofdlijnen óf alle ins en outs van Facebookmarketing. Ook denken we mee met de borging ervan binnen uw organisatie. Deze maatwerk-kennis vindt u alleen in een maatwerk-Facebook training.

  Wat steek ik op?

  Gedurende deze training stomen we u klaar om de wereld van Facebook te betreden. U krijgt alle handvatten om vanuit strategie en structuur vol inspiratie aan de slag te gaan. Voor de inhoud van de maatwerk-training houden we altijd een intake, zodat alle vragen die u heeft beantwoord worden.

  Zo kunt u denken aan:

  • Hoe werkt Facebook en welke rol speelt dit medium als marketinginstrument?
  • Wie zijn mijn klanten en wat zijn hun behoeften?
  • Wie ben ik, wat is mijn doel en wat maakt mij uniek?
  • Welke Facebookstrategie (en contentstrategie) moet ik hanteren?
  • Wat zijn concrete voorbeelden van good & bad practices qua content?
  • Hoe werkt adverteren op Facebook?
  • Wat is het belang van goede webcare en hoe zorg ik daarvoor?
  • Hoe kan ik deze acties borgen binnen mijn organisatie?

  Is deze training voor mij?

  De training is waardevol voor alle lagen binnen uw organisatie; van directie en marketing professionals tot de ‘doeners’ binnen uw organisatie. Uw strategische aanpak is namelijk de rode draad in het verhaal. Door die te combineren met de behoefte van het publiek, vindt u op ieder niveau aansluiting. Voor de medewerkers geldt: hoe kunnen zij helpen bij het online succes van de organisatie? Kunnen zij ook een rol krijgen in dit verhaal? Voor de marketingmedewerkers zijn juist de handige tips en tricks van belang: hoe schrijf je een post, kun je deze specifiek naar een doelgroep ‘sturen’? Hoe ga je om met webcare? Kortom, bent u actief betrokken bij uw organisatie? Dan heeft u profijt van deze training.

  Interesse om met Facebook aan de slag te gaan?

  Neem dan direct contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij laten u door middel van een Facebook Marketing Training op maat graag kennismaken met de diepere lagen van Facebook Marketing.

  Informeer mij over Facebook Marketing Training

   Bel 0318 555 075 of mail: